21.8 C
Piatra Neamț
miercuri, 24 iulie 2024

A 34-a ediție a fenomenului Atlantykron revine pe insula dunăreană de lângă Cernavodă

Academia Atlantykron se pregătește să deschidă porțile pentru cea de-a 34-a ediție, care va avea loc între 28 iulie și 4 august, pe insula dunăreană ”Inelul de Piatră” de la Capidava. Evenimentul, care a devenit o tradiție pentru comunitatea națională și internațională de educație și cercetare, își propune să conecteze minți din diverse domenii pentru a crea viitorul.

www.freepix4all.com

Genericul din acest an, „Connecting Minds, creating the future”, precum și sloganul ”Legenda continuă”, subliniază importanța colaborării și a creării unui mediu propice pentru inovație și schimb de idei. În timpul evenimentului, participanții vor avea ocazia de a participa la prelegeri, ateliere, dezbateri și proiecte, care acoperă o gamă largă de subiecte, de la știință și tehnologie până la arte și filosofie.

Printre invitații și organizatorii evenimentului se numără specialiști din diverse domenii, profesori universitari, cercetători, scriitori, artiști, antreprenori și oameni de afaceri. Aceștia vor împărtăși experiențe și vor oferi perspectiva lor asupra temelor abordate.

Atlantykron reunește aproximativ 400 de participanți și dovedește că rămâne singurul eveniment de acest gen din România cu o tradiție de 34 de ani și, potrivit multor invitați speciali din străinătate, un eveniment de profil unic în lume.

sursa : cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie


Descoperă mai multe la SigmaKron

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

spot_img

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la SigmaKron

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura