21.8 C
Piatra Neamț
miercuri, 24 iulie 2024

Explorarea Spațiului Cosmic Ilustrată În Filatelia Românească de Marian Truță, apărută la Editura MYBESTSELER în 2021

Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, nu așa se spune. Am să motivez această introducere prin faptul că Marian Truță ne semnalează astazi o viitoare antologie în curs de aparitie, coordonată chiar de el și intitulată, Stația pământ 12 apocalipse de lux.
În urmă cu aproximativ 2 luni, scriitorul Lucian Dragoş Bogdan mi-a facut o recomandare de carte la SFFH Club Alba. Iar acea carte era Explorarea Spațiului Cosmic Ilustrată În Filatelia Românească. Îi mulțumesc pentru recomandare.
Marian Truță a reușit într-un mod surprinzător să adune în cartea lui bine documentată și ilustrată pasiunea lui pentru explorare, fie ea cosmică ori filatelică. Cartea se adresează tuturor cititorilor, fara limită de vârstă. O carte foarte bine structurată încât, eu unul, cred că adolescenții o vor îndrăgi enorm. Pentru cei care doresc o revizuire a informațiilor despre explorarea spațiului Cosmic sau întregirea unor informații disipate, eronate, Explorarea Spațiului Cosmic Ilustrată În Filatelia Românească este o carte numai buna, ce nu trebuie să lipsească din biblioteca unui cititor..
Închei cu binecunoscutul meu îndemn: Citiți autori români, sunt strășnici de buni.

Descoperă mai multe la SigmaKron

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

spot_img

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la SigmaKron

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura