Lucian Cristian Oancea
Lucian Cristian Oancea

Una dintre dintre realizările grafice ale lui Valentin Tănase, în domeniul benzilor desenate, a fost albumul Andro și Gera, care a văzut lumina tiparului la începutul anilor 90. Din păcate succesul său comercial nu s-a tradus și într-o continuare a fenomenului. Întâmplător, recent, a fost regăsit un pachet cu câteva zeci de exemplare. Aşa a apărut ideea să-i facem o lansare, chiar şi tardivă. Toți cumpărătorii – care doresc – vor participa la o tombolă unde pot câștiga un desen original realizat de Valentin Tănase.

Vom folosi oportunitatea pentru a îl omagia pe artistul Vintilă Mihăescu, la ceas aniversar. Iar în anumite condiții… poate vom avem o surpriză și pe acest front.
Editura DPH este noua casă a unei colecții de benzi desenate. Primul album a fost lansat la Gaudeamus 2023 – Pilotul de pe Dunăre, des. Puiu Manu, des. Dodo Nita
Cu această ocazie s-a organizat o tombolă al cărui premiu este un desen original (înrămat profesional) reprodus în carte. Tragerea la sorți se va efectua tot joi. Pentru cei care nu au reușit să ajungă la RomExpo o să avem câteva exemplare. Cu autograful maestrului.
Vă așteptăm cu drag și sperăm să petrecem clipe minunate împreună.
Au confirmat participarea Valentin Tănase, Vintilă Mihăescu, Dodo Niţă, Lucian C. Oancea.
Un eveniment realizat de Asociația Bedefililor din România în colaborare cu Lucian C. Oancea, colecționar, cu sprijinul 1UP Gamers Pub. Fondurile adunate vor fi folosite pentru ajutorarea doamnei Doina Stănescu.
Evenimentul va incepe Joi – 30 Noiembrie 2023 incepand cu ora 17:00.

 

 


Descoperă mai multe la SigmaKron

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns